HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tatilin ilk günü ağır bilanço!

Düzenleyen: /
Tatilin ilk günü ağır bilanço!
Trafik Kazası, Haber

YAŞAM Haberleri

Ramazan Bayramı Tatilinin ilk gününde yurdun çeşitli bölgelerinden kaza haberleri gelmeye başladı. Meydana gelen kazalarda çok sayıda ölü ve yaralı var.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 3 ÖLÜ 3 YARALI

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Sert (41) yönetimindeki 02 KL 681 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kahta İlçesine bağlı Doluca köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü Hüseyin Sert ile otomobilde bulunan Aysel Sert (37) olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, Yusuf Eymen Altuğ (1), Aynur Yolcu (23), Esma Altuğ (26) ve Saadet Yolcu (46) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Saadet Yolcu yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, 1 yaşındaki Yusuf Eymen Altuğ ise 

sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KASTAMONU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Avşar köyü mevkiinde D-100 karayolunda otomobil bariyerlere çarparak tarlaya uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Samsun istikametine gitmekte olan 06 ZOF 57 plakalı otomobil Avşar Köyü yakınında seyir halinde iken önce bariyerlere sonra trafikte seyir halinde olan 34 FA 8717 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil tarlaya uçarak takla attı. Bayrama giden aynı aileden Hikmet İ, Emine İ, Cemile İ, Sinan İ, Yağmur İ. ve Osman İ. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan sürücü olduğu iddia edilen Sinan İpek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hurdaya dönen araç çekici yardımı ile kaldırılarak otoparka çekildi.

Kazanın ardından ekipler soruşturma başlattı.

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Marmaraereğlisi ilçesinde su kanalına devrilen  otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Tekirdağ  Yolu yazlıklar mevkisinde, Haydar Dikbıyık yönetimindeki 34  LG 8575 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  yol kenarındaki su kanalına devrildi.

Kazada, otomobilde bulunan Melek Dikbıyık hayatını kaybederken, sürücü  Haydar Dikbıyık, Efe Turlu, Merve Turlu ve Yağmur Turlu yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

MOTOSİKLET İLE TRAKTÖR ÇARPIŞTI : 1 ÖLÜ

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, traktör ile çarpışan motosikletin sürücüsü 27 yaşındaki Osman Çakır hayatını kaybetti.

Kaza, Bafra İlçesi Samsun-Sinop karayolu üzerinde meydana geldi. Osman Çakır yönetimindeki 55 FN 786 plakalı motosiklet ile İsmail U. yönetimindeki 55 NE 854 traktör çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Osman Çakır ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralı Çakır, Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Osman Çakır hayatını kaybetti. Traktör sürücüsü İsmail U. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

BAYRAM TATİLİ YOLUNDA KAZA: 8 YARALI

Bayram tatili nedeniyle Ankaradan Vana gitmek için yola çıkan Yıldız ve Kaya ailelerinin içerisinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkıp ters döndü. Kazada yaralanan 4'ü çocuk 8 yaralı ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında Erzurum- Erzincan il sınırında meydana geldi. Bayram tatili nedeniyle Ankaradan Vanın Erciş ilçesine gitmek üzere yola çıkan Canan- Faruk Yıldız ile Gonca-Fuat Kaya çiftleri ve 4 çocuklarının içinde bulunduğu otomobil, sürücü Fuat Kaya"nın direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı. Refüjde ters dönenen otomobilde yaralananlar, yoldan geçen sürücü ve yolcuların müdahalesi sonucu güçlükle çıkarıldı. Yol kenarında ağaç altına ve gölge alana götürülen yaralılar, bir süre ambulans gelmesini bekledi. Gelen ilk ambulans, durumu ağır olan Faruk Yıldız ile küçük bir kız çocuğunu alarak hastaneye götürdü.

Kazayı gözyaşları arasında anlatan çocukları, anneleri öperek sakinleştirmeye çalıştı. Yol kenarında gözyaşları ile olayları izleyen 2 çocuk annesi Canan Yıldız, Arkadaşlarımızın otomobili ile bayram tatili için Vanın Erciş ilçesine gidiyorduk. Ama ne olduğunu anlamadan otomobil takla atıp ters döndü. Otomobilden vatandaşların yardımı ile güçlükle çıktık. Çok şükür can kaybı yok" dedi. Hafif yaralanan diğer 6 kişi de daha sonra gelen ambulanslarla hastanelere götürüldü.

MARMARİS’TE TRAFİK KAZASI 6 YARALI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde  bir otomobilin önünde seyrden başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kazada  arkadan çarpılan araç ikiye bölündü. 

Alınan bilgiye göre, kaza dün gece 03.00 sıralarında Marmaris -Gökova duble yolunun  16’ıncı kilomtersindeki Çetibeli mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, İ. Ç (41) yönetimindeki 06 BC 3567 plakalı otomobil, Marmaris-Gökova  karayolunun Çetibeli mevkisinde aynı yöne giden Ufuk Özdemir'in (22) kullandığı 60 ND 660 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada arkasından darbe alan araç ikiye bölündü. Araçta bulunan sürücü Ufuk Özdemir, Ahmet Selim Sönmez (24), Deniz (15), Erdal (27), Berkecan (14) ve Uğur Karakuş (13), yaralandı. Ağır yaralanan Erdal Karakuş , Marmaris Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CENAZE DÖNÜŞÜ KAZA: 4 YARALI

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde cenaze dönüşü kaza yapan otomobilde 3'ü aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Kumluca- Antalya karayolunda meydana gelen kazada, Manavgat'ta cenazeden dönen 72 yaşındaki Kadir Candan'ın kullandığı 07 VDH 18 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Takla atarak yol kenarına ters dönen otomobilde Kadir Candan, 74 yaşındaki Şefika Candan, 45 yaşındaki Osman Candan ile 67 yaşındaki Abdullah Erdoğan yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Kumluca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İNEGÖL'DE 4 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZA: 6 YARALI

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 4 aracın karıştığı trafik kazasında 1'i çocuk 6 kişi yaralandı.  

Kaza, gece Osmaniye Mahallesi Kabadayı sokakta meydana geldi. Ceylan sokaktan araçların yol kenarına park ettiği Kabadayı sokağa giren İlhan M. yönetimindeki 16 PS 778  plakalı otomobil, sokakta seyir halinde olan İsmail D.nin kullandığı 16 KCC 05 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan 16 PS 778 plakalı otomobil, park halindeki 16 T 5537 plakalı taksiye çarpıp sürükleyerek önünde park halinde olan 16 Y 3510 plakalı kamyonete çarpmasına neden oldu. 4 aracın karıştığı kazada otomobil sürücülerinden İlhan M. ile yanında bulunan arkadaşları Burak Y., Murat G. ve diğer otomobilin sürücüsü İsmail D. ile araçta bulunan eşi Kübra D. ve kızları 4 yaşındaki Zeynep D. yaralandı.

Kazayı fark eden sokak sakinlerinden bazıları yaralıların yardımına koşarken, bazıları da meraklı gözlerle izledi. Yaralılar kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...