HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tatil yolunda lastikleri patladı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: /
Tatil yolunda lastikleri patladı, ölü ve yaralılar var
İstanbul, Ankara, Tatil, Trafik, Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul'dan Ankara'ya bayram tatili için yola çıkan otomobil, lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

İstanbul'dan Ankara'ya bayram tatili için yola çıkan otomobilin lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen kazada, bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Akkaya idaresindeki 34 DC 6303 plakalı otomobil, Ankara'ya 50 kilometre kala Kızılcahamam Kuşçuören mevkisinde lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Akkaya ve yolculardan İbrahim Çaylak ve Emriye Çaylak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri kazaya müdahale ederken, yaralılar, ambulansla Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Akkaya, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Emriye Çaylak'ın hayati tehlikesinin olmadığı, İbrahim Çaylak'ın ise durumun ağır olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...