İlk eşine kız arkadaşıyla tuzak kurup tüm mallarını sattı

Düzenleyen:
İlk eşine kız arkadaşıyla tuzak kurup tüm mallarını sattı

YAŞAM Haberleri

Kız arkadaşına başörtüsü takıp ilk eşine benzeterek eşinin tüm mal varlığını satan Hakan Ç., Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yakalandı.

Aksaray'da demir çelik fabrikası bulunan Hakan Ç., ilk eşi Özlem Ç.'den iki çocuğu dünyaya geldikten sonra sekreteri Fatma Gül C. ile birlikte yaşamaya başladı. Sekreterinden de 2 çocuk yaptı. Geçen yıl sekreterini bıçakla yaralayıp terk eden Hakan Ç., bir süre önce de Göklin G. ile aşk yaşamaya başladı. Bu arada iflas eden Hakan Ç., kız arkadaşı işbirliği yaparak, ilk eşi Özlem Ç.'ye ait ev ve arsaları satmaya karar verdi.

HAPSE ATILDILAR

Başörtülü olan eşine benzemesi için başörtüsü giydirdiği Göklin G.'ye notere götüren Ç., eşinden ele geçirdiği kimliğini de kullanarak, eşi olarak tanıttığı kız arkadaşı aracılığıyla vekaletname çıkardı. Bu vekâletname ile eşine ait 400 bin lira değerindeki iki arsayı sorun yaşamadan satan çalışkan, ardından eşinin 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı evi de satmaya karar verdi. Ç.'yi, daha önceki farklı bir suç nedeniyle takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri zanlının eşine ait malları satmaya çalıştığını bilgisine ulaşınca harekete geçti. Bu satışın gerçekleşeceği anda baskın yapan polis, kaçmaya çalışan Ç.'yi yakaladı. Ç. ile birlikte kız arkadaşı Göklin G. tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...