İlkokul öğrencilerinden 15 Temmuz şehidine duygulandıran ziyaret

Düzenleyen:
İlkokul öğrencilerinden 15 Temmuz şehidine duygulandıran ziyaret

YAŞAM Haberleri

Düzce'de ilkokul öğrencileri, darbe girişimi sırasında şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın kabrini ziyaret etti.

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında kentte eğitim veren ilkokulların personeliyle 200'ü aşkın öğrenci, Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın Beyköy Beldesi Çalıcuma Mahallesi'nde bulunan kabrinin başına geldi.

ÇOCUKLAR DUA ETTİ
Burada küçük öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehit Baysan'ın kabrine çiçek bırakıldı.

İlkokul öğrencilerinden 15 Temmuz şehidine duygulandıran ziyaret

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, hain darbe girişiminde şehit düşen tüm şehitleri minnetle andıklarını söyledi.

Ülkenin geleceğine kastedilen o kara gecenin unutulmaması gereken önemli bir tarih olduğunun altını çizen Yiğit, "Biz de öğrencilerimizi bu kara fakat milletimizin dik duruşu ile zaferle tamamlanan günü unutturmamak istedik. Şehidimizin mezarı başında dualar ettik. Çocuklarımıza bu manevi duyguyu yaşattık." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...