Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balonlar Kapadokya’da 15 Temmuz için havalandı

Düzenleyen:
Balonlar Kapadokya’da  15 Temmuz için havalandı

YAŞAM Haberleri

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz şehitlerini anmak içi Kapadokya’da sıcak hava balonları Türk bayrakları ile havalandı.

Fethullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle Kapadokya’da havalanan sıcak hava balonları sepetlerine Türk bayrağı asarak uçtu. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde sabahın erken saatlerine havalanan yaklaşık 100 kadar balon Türk bayrakları ile havalandı. Anatolian Balloons pilotlarından Eray Bora 15 Temmuz zafer bayramımızda nöbetimize gökyüzünde devam ediyoruz dedi. Bora, “15 Temmuz Türk milletinin zaferidir. Ülkenin her bir yanında 15 Temmuz coşkuyla kutlanırken şehitlerimiz yad edilirken bizde buna sessiz kalamazdık. Bizde 15 Temmuz zafer bayramımızda balonlarımızı Türk bayrağımız ile şanlı bayrağımız ile kutlayıp nöbetimize gökyüzünde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.Türk bayrakları ile havalanan sıcak hava balonları yaklaşık bir saat boyunca uçtu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...