İstanbul'da sahte içki operasyonu, 2 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
İstanbul'da sahte içki operasyonu, 2 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Fatih ve Bağcılar ilçelerinde düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte içki ile içki üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildi

İstanbul'un Fatih ve Bağcılar ilçelerinde düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte içki ile içki üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 gün önce Fatih'teki bir depoya operasyon düzenledi. Operasyonda, satışa hazır bin 750 şişe içki ele geçirildi. Soruşturmayı sürdüren ekipler, içkilerin üretildiği Bağcılar'daki imalathaneye de baskın yaptı. Baskın sırasında imalathanede bulunan 2 kişi gözaltına alınırken, yüzlerce şişe satışa hazır içki ile içki imalatında kullanılan malzeme ele geçirildi. Bu arada, imalathanede alkol değeri ölçen aletin bulunması dikkati çekti. Gözaltına alınan şüphelilerle, ele geçirilen içki ve malzemeler emniyete götürüldü.
Konuya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...