Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü iş adamı İzmir'de lüks aracıyla kaza yaptı

Düzenleyen:
Ünlü iş adamı İzmir'de lüks aracıyla kaza yaptı

YAŞAM Haberleri

Ünlü iş adamı Abdullah Tarakçı, İzmir'in Gaziemir ilçesinde lüks aracıyla trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından hava yastığından fırlayan cismin boğaz bölgesine isabet etmesi sonucu iş adamı yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, tanınmış iş adamlarından Abdullah Tarakçı, Gaziemir ilçesinde trafik kazası geçirdi. İddialara göre, Tarakçı, lüks otomobili ile Akçay Caddesi'nde ilerliyordu. 34 RL 5919 plakalı lüks otomobilin sürücüsü iş adamı Tarakçı, Gaziemir yönünden Karabağlar istikametine seyir halindeyken önünde ani frenleme yapan 42 HVG 80 plakalı başka lüks otomobile çarptı. 

BOĞAZINA İSABET ETTİ

Bu sırada lüks otomobildeki hava yastıkları da patladı. Patlayan hava yastığından fırlayan bir cisim, sert bir şekilde iş adamının boğaz bölgesine isabet etti. Ünlü iş adamı, çarpmanın etkisiyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahalenin ardından Tarakçı'yı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 15 Temmuz'da meydana gelen kaza sonrasında hastanede halen tedavi altında olan iş adamının tedavisi devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...