Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafik kazasında öldü denildi, gerçek 20 yıl sonra ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trafik kazasında öldü denildi, gerçek 20 yıl sonra ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

Manisa'da, 20 yıl önce trafik kazası sonucu öldüğü sanılan Ali Yeğen'in dosyasını, zaman aşımına uğramasına az bir süre kala yeniden açan polis, büyük gizemi çözdü. Yeğen'i darp edilerek öldürüldüğü belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Manisa'da 1997 yılında, 26 yaşındayken trafik kazasında öldüğü düşünülen Ali Yeğen'in dosyasını, polis 20 yıl sonra yeniden açtı.
Zaman aşımına uğramasına az bir süre kala yeniden incelemeye alınan dosyadaki gizem de, polisin titiz çalışması sayesinde çözüldü.
Yeğen'in Alaşehir-Denizli Karayolu'ndaki Piyadeler Mahallesi mevkisinde meydana gelen trafik kazası sonucunda değil darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı

TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ SÜSÜ VERİLMİŞ

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan çalışmalar neticesinde, 'jilet Ali' lakaplı Ali Yeğen isimli şahsın darp edilmek suretiyle öldürüldüğü ve olaya trafik kazası süsü verilmek suretiyle olayın kapatılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir.
Cumhuriyet Savcısının talimatıyla olay ile ilgili V.A. (57), M.U. (49), H.Y. (55) ve N.Ö. (47) isimli şahıslar gözaltına alınmış, kasten adam öldürme şüphesi kanaati ile Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığınca mahkemeye sevk edilen şüphelilerden V.A. (57), M.U. (49) ve N.Ö. (47) tutuklanmıştır.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...