Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da 3 bin 518 keskin nişancı tüfeği fişeği bulundu

Düzenleyen:
Diyarbakır'da 3 bin 518 keskin nişancı tüfeği fişeği bulundu

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, ihbar üzerine Silvan İlçesi Bahçelievler Mahallesi'ne düzenlediği operasyonda, 6 poşet içerisinde 3 bin 518 keskin nişancı tüfeğine ait fişek bulundu.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK terör örgütüne silah ve mühimmat temin ettiği yönünde istihbari bilgi alınan bir şüpheliye yönelik Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak Silvan İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde dün saat 21.30 sıralarında operasyon düzenlendiğini açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi: "İcra edilen operasyon sonucunda, şüpheli ve yanındaki 1 şahıs, 6 poşet torba ile birlikte yakalanmayı müteakip, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı gereğince gözaltına alınmıştır. Şüpheliden ele geçen poşetler içerisinde 3 bin 518 adet 7.92x57 milimetre keskin nişancı tüfeği fişeği bulunduğu tespit edilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...