Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vahşet! Kedileri silahla öldürüp çöp kovasına attılar

Düzenleyen:
Vahşet! Kedileri silahla öldürüp çöp kovasına attılar

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, 2 kedi silahla vurulduktan sonra çöp konteynerine atıldı.

Sabah saatlerinde çöp atmak isteyen vatandaş tarafından kanlar içinde bulunan 2 kediden birinin yaşadığı fark edildi. Tedavi altına alınan kedinin aşırı kan kaybettiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
Edinilen bilgiye göre İslahiye Cevdet Paşa Mahallesi 75. Çıkmaz sokak üzerinde bulunan çöp konteynerine çöp atmak isteyen vatandaşlar, kanlar içindeki iki kedi ile karşılaştı. 
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve belediye zabıta ekipleri yaptıkların incelemede kedilerden birinin yaşadığını fark etti. 
Durumu Gaziantep Kimsesiz Hayvanları Koruma Temsilcisine bildiren polis ekipleri, yaralı kediyi çöp konteynerden çıkartarak tedavisi için Gaziantep Canlı Hayatı İyileştirme Derneği'ne sevk etti. 
Yetkililer kedilerin gece ateşli silahla vurulduğu ve bu bölgeye atıldığını tespit ederken, Orman ve Su İşleri İslahiye Şefliği olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...