Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir gece de başına gelmeyen kalmadı!

Düzenleyen:
Bir gece de başına gelmeyen kalmadı!

YAŞAM Haberleri

Dini nikahlı eşinin oğlunu eve kilitleyerek başka bir adama kaçtığını öğrenen baba, bir gecede hayatının şokunu yaşadı.

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Mustafa Turşah, çıkan yangında bir gecede hem evini, hem imam nikahlı eşini hem de 67 bin TL değerindeki mal varlığını kaybetti. Acılı babanın tek tesellisinin oğlunun komşuları tarafından yanmaktan kurtarılmış olması.

PARALARINI DA ÇALIP KAÇMIŞ 

22 yıldır Muratpaşa ilçesinde yaşayan Mustafa Turşah, 3 gün önce akşam saatlerinde bir organizasyon şirketindeki işine gitmek için evinden çıktı. Birkaç saat sonra Turşah’a evinde yangın çıktığı ve çocuğunun güçlükle kurtarıldığı ve hastaneye kaldırıldığı bilgisi verildi. Hastaneye giden Mustafa Turşah’a 7 yaşındaki oğlu Y.T.’nin "Anne beni bırakıp ağabeylerimin yanına gitti" sözleri üzerine genç adam imam nikahlı eşi M.K'yı telefonla aradı ancak ulaşamadı. Hastane işlemlerinin ardından eve gelen baba oğul M.K.’nin halen evde olmadığını ve biriktirdiği 24 bin ve 15 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının yerinde bulunmadığını gördü. Eşine aldığı otomobilin de  yerinde olmadığını gören Mustafa Turşah, en büyük yıkımı ise dini nikahlı eşinin başka biriyle kaçtığını sosyal medya hesabından görmesiyle yaşadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...