Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin’de 4 bin 500 uyuşturucu hap ele geçirildi

Düzenleyen:
Mersin’de 4 bin 500 uyuşturucu hap ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Mersin’de jandarma ekiplerince düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 4 bin 718 adet uyuşturucu nitelikli hap ile 500 gram esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, piyasaya uyuşturucu süreceği tespit edilen Suriyeli 2 şahsı takibe aldı. Merkez Akdeniz ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde durdurulan iki şüpheli üzerinde yapılan aramada, ellerindeki yiyecek paketlerinin içerisine gizlenmiş halde 4 bin 695 adet captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin Anamur ilçesinde yaptığı bir başka çalışmada ise Ören Mahallesi’nde durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada, metal sakız kutusu içerisine gizlenmiş vaziyette 23 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 14 adet kağıda sarılı vaziyette toplam 28 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Şahsın evinde yapılan aramada 475 gram kubar esrar daha ele geçirilirken, her iki olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...