Alper'in anaokulunun sahibi: Üzgünüm ama sorumlusu değilim

Düzenleyen:
Alper'in anaokulunun sahibi: Üzgünüm ama sorumlusu değilim

YAŞAM Haberleri

“Olaydan sorumlu olan öğretmenlerdir. Kamera kayıtlarını veliler olayı duymasın diye değiştirdim. Zaten polise cihazı kendim verdim”

İzmir’de 3 yaşındaki Alperen Sakin’in Çiğli ilçesinde kreş servisinde unutularak havasızlıktan ölmesi sebebiyle servis şoförü Tamer İşgören ile karısı, Özel Sevgi Yumağı Anaokulu’nun sahibi Yurdagül İşgören tutuklanmıştı. Tüm Türkiye’yi üzen olayla ilgili suçlamaları kabul etmeyen Yurdagül İşgören, savcılıktaki ifadesinde şöyle dedi: Ben ticaret yapıyorum. Okul Müdürü Bekir Gül’dür. O şu anda Kıbrıs’ta tatilde. Suçlamaları kabul etmiyorum. Olaydan sorumlu olan öğretmenlerdir. Okulun işleriyle onlar ilgilenir. Olayda ihmal olduğu doğrudur. Yoklama yapılması gerekiyordu. Dikkatsizlik ve ihmal sonucu yapılmamış. Alperen’in ölümünden duyduğum üzüntüyü anlatmama kelimeler yetmez.” İşgören, olaydan sonra anaokulundaki kamera kayıtlarının değiştirilmesiyle ilgili soruya da “Kayıtları veliler olayı duymasın diye değiştirdim. Kayıt cihazını da eve götürdüm. Zaten polise cihazı kendim verdim” cevabını verdi. İşgören, ‘Taksirle ölüme sebebiyet vermek’ ve ‘suç delillerini karartmaya çalışmak’ ile suçlanıyor. DHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...