Denize girdikten sonra feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
Denize girdikten sonra feci şekilde can verdi

YAŞAM Haberleri

​Gaziantep'te yaşayan 27 yaşındaki Hüseyin Gezer'in arkadaşları ile Mersin'de gittiği deniz ölümüne neden oldu.

Denize atlayan Gezer, boğazına ve iç kulağına kaçan su nedeniyle ambulansla hastaneye kaldırılırken, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İddiaya göre, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Gezer, arkadaşları ile birlikte denize girmek için Mersin Erdemli sahiline gitti. Denize yüksekten atlayan Gezer'in boğazına ve iç kulağına su kaçtı. Denizde çırpınmaya başlayan Hüseyin Gezer, arkadaşları ve sahildeki insanlar tarafından sudan çıkarıldı. Çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Hüseyin Gezer, hastaneye götürülürken yolda kalp krizi geçirdi. Gezer, Mersin Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alındı. 

10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti 
Gezer, hastanede yaklaşık 10 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Hüseyin Gezer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün sabah saatlerinde yaşamını yitiren Hüseyin Gezer'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gezer'in cenazesi, defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...