HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balkondan düşen 2 yaşındaki Hayrünnisa öldü

Düzenleyen:
Balkondan düşen 2 yaşındaki Hayrünnisa öldü
Rize, Hayrünnisa Özcü, Balkondan Düştü, Haber

YAŞAM Haberleri

Rize’de evinin 5 kattaki balkonundan düşen 2 yaşındaki Hayrünnisa Özcü hayatını kaybetti. 2 yıl önce de 2.5 yaşındaki çocukları Recep Ali'yi bolkondan düşmesi sonucu kaybeden Fatma ve Dilaver Özcü çifti büyük acı yaşadı.

Müftü Mahallesi’nde Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin kızları Hayrünnisa Özcü, bu sabah oyun oynadığı sırada balkona çıktı. Bu sırada aşağıya sarktığı sanılan çocuk dengesini kaybederek beşinci kattaki evin balkonundan beton zemine düştü. Ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin 2.5 yaşındaki oğulları Recep Ali de yaklaşık 2 yıl önce Çaykent Beldesi Kokulukaya Mahallesi’ndeki evlerinin ikinci katındaki balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Sinoplu olan ailenin çay hasat döneminde çalışmak üzere Rize’ye geldiği ve Müftü Mahallesi’nde kiraladıkları evde kaldıkları öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...