Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ivanka Trump, şoför Pelin’i dünyaya örnek gösterdi

Düzenleyen:
Ivanka Trump, şoför Pelin’i dünyaya örnek gösterdi

YAŞAM Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, Edirne’de şehir içi minibüs şoförlüğü yapan Pelin Aslantaş’la ilgili yayımlanan haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Trump’ın övgü dolu sözlerle hikayesini paylaştığı Pelin Aslantaş (43) büyük mutluluk yaşadı. 10 yaşında babasının arazi aracında annesinin eğitimiyle şoförlüğe adım attığını belirten Aslantaş, aslen Osmaniyeli olduğunu ve polis memuru eşinin tayini sebebiyle 3 yıldır Edirne’de yaşadıklarını söyledi. Yaklaşık iki buçuk yıldır Edirne Toplu Ulaşım Sisteminde (ETUS) minibüs şoförlüğü yapan bir çocuk annesi Pelin Aslantaş, Trump’ın kızını Edirne’ye davet etti. Ivanka ile tanışmayı çok istediğini belirten minibüs şoförü Pelin Aslantaş “Tabii ki çok mutlu oldum, gururlandım. Sayfasında beni paylaşmış çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle tanışmayı ve aracımla seyahat etmesini çok isterim. Onu Edirne’ye davet ediyorum” diye konuştu. ETUS Başkanı Hakan Giyik de yaklaşık iki buçuk yıldır kooperatifleri bünyesinde görev yapan Pelin Aslantaş’a başarılı çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ettiklerini dile getirerek “Ivanka Hanım’ın paylaşımından sonra kendisinden bir teklif gelebilir. Belli olmaz, bilmiyoruz. Amerika’ya gitme ihtimali var, tabi yol açıldı artık” diyerek, Pelin Aslantaş ile esprili bir diyalog yaşadı.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...