Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı

Düzenleyen:
İstanbul'da kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan bir kahvehaneye yönelik silahlı saldırı düzenlendi, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

İstanbul Maltepe'de bulunan bir kahvehaneye akşam saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

Aydınevler Mahallesi Uyanık Caddesi'nde bulunan kahvehaneye siyah bir araçla gelen şüpheliler, kahvehaneye ve etrafa rastgele ateş açmaya başladı.

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Açılan ateş sonucu 3 kişi yaralanırken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Maltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 22 yaşındaki Fazlı Öncel müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ayağından yaralandığı belirtilen diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İstanbul'da kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Öncel'in ve yaralıların yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerince hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı. Bu arada, olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

''HER YERE DOĞRU ATEŞ ETTİLER''

Olayı gören bir mahalle sakini ise olayı şöyle anlattı, "Burada duruyorduk, çocukla oynuyorduk. Bir anda siyah bir araba geldi, yana doğru çevirdi ve bir anda ateş etmeye başladı. Biz içeriye zor kaçtık. Ben bir tanesini gördüm, rastgele her yere doğru ateş ettiler" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...