Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

110 yaşındaki hastayı ameliyat ettiler!

Düzenleyen:
110 yaşındaki hastayı ameliyat ettiler!

YAŞAM Haberleri

Denizli'de kalça kemiğinde kırık bulunan 110 yaşındaki Ümmühan Tok, yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Denizli’nin Babadağ ilçesinde ikamet eden ve düşme sonucu kalçasında ağrı hisseden 110 yaşındaki Ümmühan Tok, yakınları tarafından Servergazi Devlet Hastanesine getirildi. Acil serviste yapılan muayene ve tetkiklerinde kalça kemiğinin kırıldığı belirlenen Ümmühan Tok, yakınlarının izni ile Ortopedi Uzmanı Dr. Sefa Kösem tarafından ameliyata alındı. Ümmühan Tok başarılı geçen operasyon sonucunda sağlığına kavuştu. Ameliyat hakkında bilgi veren Dr. Sefa Kösem, “Ümmühan Tok ninemiz bize geldiğinde kalçasında kırık vardı. Hastamızın yaşı itibariyle riski bir ameliyattı. Ailesinden onay alarak genel anestezi almadan belden itibaren hastamızı uyuşturarak yarım saat gibi kısa bir sürede kapalı yöntemle hastamızın ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. Kalça kırığı genellikle yaşlı hastalarımızda görülmektedir. Bu yüzden kemiklerimizin sağlığını korumak için hareketli yaşam sürmek ve fazla kilo almamak gerekir” dedi. 

Ümmühan Tok’un torunu Ali İhsan Pala ise, “Ninemi düşme sonucu Babadağ’dan acilen Servergazi Devlet Hastanesine getirdik. Ben zannettim ki doktor bize ninemizin öleceğini söyleyecek. Ama böyle olmadı. Doktorlarımız risk aldı ve ninemizi sağlığına kavuşturarak tekrar bize bağışladılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...