Bursa'da çocukların kavgasına mahalleyi birbirine kattı

Düzenleyen:
Bursa'da çocukların kavgasına mahalleyi birbirine kattı

YAŞAM Haberleri

Çocukların kavgasına aileler de karıştı, çevik kuvvet polisleri kalabalığı güçlükle ayırdı. Yaralanan iki kişiye olay yerinde müdahale edildi.

Bursa'da çocuklar arasında başlayan ve ailelerin de karıştığı kavgada 2 kişi hafif yaralanırken, mahalleye Çevik Kuvvet polisleri sevk edildi.  Olay, merkez Osmangazi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan Trafo Caddesi'nde meydana geldi. Sokakta bulunan çocuklar bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etmeye başladı. Olayı gören çocukların aileleri de  birbirlerine saldırınca kavga büyüdü. Kavgada 2 kişi hafif yaralanırken, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Yaralılara olay yerinde müdahale yapılırken, kalabalığın dağılmaması üzerine Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Kalabalık polis ekiplerinin ikna çabaları sayesinde dağıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...