HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir'de metro istasyonu yakınında korkutan yangın

Düzenleyen: /
İzmir'de metro istasyonu yakınında korkutan yangın
İzmir, İzmir Yangın, İzmir Metrosu, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir Konak'ta Hilal metro istasyonu yakınındaki TCDD'ye ait malzemelerin depolandığı açık alanda çıkan yangın, ekiplerin çalışması sonucu söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Hilal metro istasyonunun trafo hattına yakın  bölgede TCDD'nin malzemelerinin depolandığı açık alanda yangın çıktığını gören  istasyon görevlileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken  istasyonda bulunan yolcular da güvenli bölgeye alındı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, 10 itfaiye ekibinin  yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu trafo hattına sıçramadan söndürüldü.

Yolculardan Caner Gültekin, yangından sonra AA muhabirine yaptığı  açıklamada, küçük bir patlama sesi duyduğunu ve ardından metro istasyonunda  seferlerin durduğunu kaydetti. Yolcu Mustafa Kemal Yörük de yangın anında metroda olduğunu ve  istasyondan dumanların yükseldiğini söyledi. Yangının ardından metro seferlerinin yeniden başladığı, İZBAN  seferlerinin ise henüz başlamadığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...