HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Deniz Kuvvetleri batan gemi için harekete geçti

Düzenleyen:
Deniz Kuvvetleri batan gemi için harekete geçti
Tsk, Haber

YAŞAM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kocaeli yakınlarında batan düzensiz göçmenlerin bulunduğu tekne için harekete geçti.

TSK'dan yapılan açıklamada, 22 Eylül 2017 tarihinde saat 01:35’te Kefken/Kocaeli’nin 64 deniz mili kuzeyinde içerisinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin yardım talebinde bulunması üzerine; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Sahil Güvenlik Komutanlığı ile koordineli olarak arama kurtarma harekatı başlatıldığı kaydedildi. 

İKİ GEMİ, İKİ SKORSKY, BİR UÇAK

Arama kurtarma faaliyetine TCG Kilimli (Olay yeri koordinatörü) ve TCG Tuzla karakol gemileri ile bir deniz karakol uçağı ve iki Skorsky SH-70 deniz helikopteri katıldığı ifade edildi. 
Bölgede kurtarılan pek çok kazazeden biri olan yaralı kız çocuğu ileri tıbbi müdahale maksadıyla helikopter tarafından bölgeden tahliye edilerek Kocaeli Cengiz Topel Hava Üssü’ne intikal ettirildiği ve en yakın sağlık kuruluşuna sevk edildiği bildirildi. 

Bölgede arama kurtarma faaliyetlerine halen devam edildiği ifade edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...