Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15 yaşındaki gençlerin motosiklet gezisi facia ile bitti

Düzenleyen:
15 yaşındaki gençlerin motosiklet gezisi facia ile bitti

YAŞAM Haberleri

Kamyonete çarpan motosikletin sürücüsü tamponda asılı kaldı. Korkunç kaza sonrası olay yerine gelen babanın feryadı yürek dağladı.

Kocaeli’nin Başiskele  ilçesinde yola çıkan kamyonete çarpan motosikletteki 15 yaşında iki gençten biri kamyonetin tamponuna asılı kalarak ölürken, diğeri ise ağır yaralandı. Kaza sabah saatlerinde Başiskele Fatih Mahallesi Tınaztepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Şaban B. idaresindeki 41 LC 816 plakalı kamyonet, bir inşaata malzeme bıraktıktan sonra kaldırımdan yola çıktı. Bu esnada cadde üzerinde seyir halinde olan Yaser Karhan idaresindeki 41 AE 637 plakalı motosiklet, kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklette bulunan sürücü Yaser Karhan (15) kamyonetin arkasına saplanarak olay yerinde hayatını kaybederken arkadaşı Bünyamin Kahraman ise savrularak yere düştü.
15 yaşındaki gençlerin motosiklet gezisi facia ile bitti
Bir sitenin güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında kazanın şiddetiyle savrulan kamyonetin sürücüsü, araçtan inerek tamponda asılı kalan Yaser Karhan'ı yerde indiriyor. Daha sonra ağır yaralanan Bünyamin Kahraman'ı gören sürücü fenalık geçiriyor. Bu esnada olay yerinden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, motosiklet sürücüsü  Yaser Karhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 
15 yaşındaki gençlerin motosiklet gezisi facia ile bitti
Motosiklette bulunan Bünyamin Kahraman ise ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Oğlunun kaza yapıp öldüğünü öğrenen baba Harun Kahraman ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kazaya karışan kamyonet sürücüsü Şaban Bayram  gözaltına alırken, ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...