Oğulları tarafından katledilen kadının cenazesini kadınlar omuzladı

Düzenleyen:
Oğulları tarafından katledilen kadının cenazesini kadınlar omuzladı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde iki oğlu tarafından 9 bıçak darbesiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen kadının cenazesine ilçe halkı ve kadınlar sahip çıktı.

Devrek ilçesinde iki oğlu tarafından 9 bıçak darbesiyle öldürülen 44 yaşındaki Nazlı Uyanık’ın cenazesi yakınları tarafından teslim alınmayınca belediye ekipleri teslim aldı. Uyanık’ın cenazesi dün belediyeye ait morga konuldu. Uyanık’ın cenazesi defnedilmek üzere bu sabah saatlerinde Devrek Belediyesi’ne ait morgdan alındı. Devrek Belediyesi’ne ait cenaze aracına konulan Uyanık’ın cenazesi ilçedeki Ulu Camii’ye getirildi. Sosyal medya üzerinden haberleşen ilçe halkı ise Uyanık’ın cenazesine sahip çıkmak için Ulu Camii önünde buluştu. Çok sayıda kadın, vatandaşlar ve Nazlı Uyanık’ın bazı yakınları da cenaze törenine katıldı. Uyanık’ın cenaze aracından çıkartılan tabutunu ise kadınlar omuzladı. Tabut cami önüne getirildi ve burada dualar edildi.
Oğulları tarafından katledilen kadının cenazesini kadınlar omuzladı
“İLÇE HALKI OLARAK SAHİP ÇIKTIK”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, üzüntülü bir gün yaşadıklarını belirtti. Devrek Belediyesi’nin ve ilçe halkının cenazeye sahip çıktığını anlatan Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle dedi: Üzüntülü bir gün yaşıyoruz. Çağ olarak böyle konuları aştık. Ailesiyle anlaşamayan bir hanımefendi, sığınma evine gitmiş önce, sonrasında da ilçemize gelmiş. Daha 2 günlük misafirken, evlatları tarafından töre cinayetiyle hayatını kaybetti. Üzüntümüz çok fazla. Bunu ben kınıyorum. Olmaması gereken bir olay. Bizim misafirimizdi, hunharca katledilmesi bizleri son derece üzdü. Belediye olarak, ilçe halkı olarak cenazeye sahip çıktık. En iyi şekilde çalışmalarımız bitti.”
Oğulları tarafından katledilen kadının cenazesini kadınlar omuzladı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...