Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da falezlerde erkek cesedi bulundu

Düzenleyen:
Antalya'da falezlerde erkek cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Beach Park falezlerde erkek cesedi bulundu. Ormanlık alandaki cesede itfaiyenin benzinli testere ile açtığı yoldan ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Parkı Cam Piramit arkasındaki falezler üzerinde saat 17.30 sırasında manzara izleyen vatandaşlar, zemindeki makilik alanda bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler, Konyaaltı Beach Park içinden bölgeye geldi. Şahsın düştüğü yerin makilik ve ağaçlık olması nedeniyle ekipler ulaşmakta zorluk çekti. İtfaiye benzinli testere ile dal ve makileri keserek ekiplere yol açtı. Düşen kişinin yanına ulaşan 112 sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından 66 yaşındaki Veysel Ülker'in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...