HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kadın yazar kendini asarak intihar etti

Düzenleyen: /
Kadın yazar kendini asarak intihar etti
Ayşe Altan, Yazar, İntihar, Haber

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yayınlanan altıncı kitabı için geçen pazar günü imza günü etkinliğine katılan yazar evinde kendini asarak intihar etti.

Gebze Yenikent Mahallesi Fırat Caddesi'nde oturan Ayşe Altan'dan haber alamayan arkadaşları polisi aradı. Eve gelen polis çilingirin kapıyı açmasının ardından içeri girdi. 46 yaşındaki Ayşe Altan banyoda ipe asılı halde bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Ayşe Altan'ın öldüğünü belirledi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ayşe Altan'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 
 
Muhasebeci olan 1 çocuk annesi Ayşe Altan'ın, yayınlanan 6 kitabı bulunuyor. Ayşe Altan en son yayınlanan 'Eksik Şiir' isimli kitabını geçen pazar günü düzenlenen etkinlikle okurları için imzalamıştı. Ayşe Altan'ın ölümü büyük üzüntü yaşattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...