HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara’da kahvehaneye silahlı saldırı: 1 yaralı

Düzenleyen:
Ankara’da kahvehaneye silahlı saldırı: 1 yaralı
Ankara, Kahvehane, Silahlı Saldırı, Haber

YAŞAM Haberleri

Ankara’da kahvehanede oturan vatandaşlara kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Keçiören’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; plakası belirlenemeyen bir araçla Atapark Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde bulunan kahvehanenin önüne gelen kişi veya kişilerce vatandaşların üzerine ateş açılmaya başladı. Mekanı bir süre kurşunlayan saldırganlar, daha sonra aynı araçla olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. Kahvehanedeki vatandaşlardan E.D. kalçasına isabet eden kurşunun etkisiyle ağır yaralandı.

Silah sesleriyle sarsılan mahalle sakinleri, polise ihbarda bulundu. Kısa süre sonra bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yatan yaralıya ilk yardım müdahalesinde bulundu. E.D. olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından tedavi edilmek üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Caddeyi şerit çekerek kapatan polis ekipleri, çevrede toplanan meraklı kalabalığı olay yerinden 
uzak durmaları konusunda uyardı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırıya ilişkin delilleri topladı. Saldırganların, daha önce Ovacık Mahallesi’nde bulunan bir ikameti de kurşunladığı iddia edildi. Ayrıca 
E.E. isimli bir şahsın da olayla irtibatlı olduğu kaydedildi.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...