Yoldan geçen kişiyi balkondan silahla vurdu

Düzenleyen:
Yoldan geçen kişiyi balkondan silahla vurdu

YAŞAM Haberleri

Muğla’da psikolojik sorunlarından dolayı tedavi gördüğü öğrenilen bir kişi, aralarında daha önce husumet bulunmayan vatandaşı evinin balkonundan av tüfeğiyle ateş ederek vurdu. Vücuduna iki kurşun isabet eden 35 yaşındaki İsmail Uyar, hayatını kaybetti. Av tüfeğiyle ateş ederek Uyar'ın ölümüne sebep olan E.T., cesedin üzerine kapanarak ağladı. Jandarma ekiplerinin bölgeye intikal etmesinin ardından zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan ilçesine bağlı Esenköy Mahallesi'nde yaşayan İsmail Uyar (35), sabah saatlerinde ineklerinden sağdığı sütü, mahalledeki süt toplama merkezine götürdü. Uyar, dönüşte vücuduna isabet eden iki kurşunla yere yığıldı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Uyar'ın öldüğünü belirledi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Uyar'ı vuran şahsın, olayın olduğu bölgede evi olan ve evinin balkonundan ateş ederek Uyar'ı vurduğu belirlenen E.T'yi (31) gözaltına aldı. Ekipler, olayda kullanıldığı belirlenen av tüfeğine de el koydu. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından evli ve üç çocuk babası Uyar'ın cesedi, otopsi için Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından bölgeye gelen Uyar'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Cinayeti işlediği iddia edilen E.T'nin ise jandarmadaki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan, E.T.'nin yaklaşık 5 yıldır psikolojik sorunlarından dolayı tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CESEDİN ÜZERİNE SARILARAK AĞLADI

Av tüfeğiyle ateş ederek İsmail Uyar'ın ölümüne sebep olan E.T., cesedin üzerine kapanarak ağladı. Jandarma ekiplerinin bölgeye intikal etmesinin ardından zanlı gözaltına alındı.

Yoldan geçen kişiyi balkondan silahla vurdu

İsmail Uyar

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...