Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zonguldak'ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
Zonguldak'ta trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aynı iş yerinde çalışan 4 kişinin bulunduğu aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Eray Ceylan (32) idaresindeki 16 LT 192 plakalı  hafif ticari araç, Bölücek Mahallesi mevkisinde park halindeki 67 LD 822 plakalı  tıra çarptı.

Kazada yaralanan araçta sürücüsü ile Yaşar Dönmez (34), Volkan Köktürk  (27) ile Turgay Çolpan (32), çevredeki vatandaşlar tarafından bulundukları yerden  çıkarıldı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Çolpan'ın hayatını  kaybettiğini belirlerken diğer yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Çolpan'ın cesedi ise Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Bu arada 4 kişinin aynı iş yerinde çalıştıkları ve iş çıkışı evlerine  gitmek için araca bindikleri, hayatını kaybeden Çolpan'ın ise 2 gün önce doğum  gününü kutladığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 30 dakika trafiğe kapanan mahalledeki ulaşım,  araçların yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...