Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batman'da patlayıcı madde satan iş yerlerine operasyon

Düzenleyen:
Batman'da patlayıcı madde satan iş yerlerine operasyon

YAŞAM Haberleri

Batman'da 9 iş yerine düzenlenen operasyonda, 5 bin 170 torpil, 346 "volkan" olarak tabir edilen patlayıcı madde, 60 meşale ve 15 farklı marka patlayıcı madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, son zamanlarda gerçekleşen düğün ve eğlencelerde havai fişek, torpil, maytap gibi patlayıcı madde olarak tabir edilen proteknik malzemelerin kullanılması üzerine yaşlı, hasta ve küçük çocukların bu patlayıcı maddelerin çıkardığı yüksek ses dolaysıyla korku ve paniğe kapıldıkları tespit edildi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde ruhsatsız olarak patlayıcı madde satışı yaptıkları belirlenen 9 iş yerine operasyon düzenlendi.
Operasyonda, 5 bin 170 farklı boy ve tipte torpil, 346 "volkan" olarak tabir edilen patlayıcı madde, 60 meşale, 15 farklı marka patlayıcı madde ele geçirildi. İş yeri sahipleri hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...