HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Konya’daki DEAŞ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: /
Konya’daki DEAŞ operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı
Konya, Deaş, Operasyon, Gözaltı, Haber

YAŞAM Haberleri

​Konya’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, örgüt üyesi oldukları ileri sürülen Suriye uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ adına örgüt çalışması yapıldığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibinin ardından TEM ekipleri, sabah saatlerinde Konya merkez, Beyşehir ve Ereğli ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Suriye uyruklu biri 18 yaşından küçük 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü. DEAŞ üyesi oldukları değerlendirilen şüphelilerin, örgüt adına Suriye'de çatışmalara katıldığı ve Konya’da da örgütlenme çalışması yaptıkları iddia edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...