HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balıkesir'de otomobil denize düştü: 1 ölü

Düzenleyen: /
Balıkesir'de otomobil denize düştü: 1 ölü
Balıkesir, Bandırma, Otomobil Limandan Denize Düştü, Haber

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir otomobil limandan denize düştü. Araçtaki 4 kişiden 3'ü kurtarıldı, kayıp kişinin cesedine ulaşıldı.

Büyükbaş hayvan denetimi için şehir dışından gelen firma yetkililerinin içinde bulunduğu Otomobil, Çelebi Bandırma Limanı'ndan denize  düştü. Bu sırada araçta bulunan 4 kişiden 3'ü liman çalışanları tarafından  kurtarıldı.Kurtarılan 3 kişi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince  hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir'de otomobil denize düştü: 1 ölü

Liman çalışanlarının kurtardığı bu kişilerin Mustafa Karakaya (37),  Ahmet Şimşek (28) ve Mustafa Gürbüz (60) olduğu belirlendi.Bandırma İtfaiyesi, Çelebi Bandırma Kurtarma ve Sahil Güvenlik  ekiplerin çalışması sonucu kayıp kişinin cesedine ulaşıldı. Otomobilin limandan denize düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mehmet Alakuş'un cesedi  Bandırma Devlet  Hastanesi morguna kaldırıldı.

Balıkesir'de otomobil denize düştü: 1 ölü

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...