Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da parkta ağaca asılı ceset bulundu

Düzenleyen:
Bursa'da parkta ağaca asılı ceset bulundu

YAŞAM Haberleri

Bursa'da bir parkta, geçen hafta ilaç içerek intihar girişiminden kurtulan Mesut Ş.'nin cesedi bir ipe halde bulundu. Polis ekipleri Mesut Ş.'nin ölümünü şüpheli olarak değerlendi.

Olay Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Teoman Özalp Parkı'nda dün gece meydana geldi. Parkta yürüyüşe çıkan 2 kişi bir ağaçta ipe asılmış ceset görünce polis ekiplerine bildirdi. Gelen polis ve sağlık ekipleri cesedin üzerinde yaptığı ilk aramada Mesut Ş'nin kimliğine ulaştı. 34 yaşındaki Mesut Ş. parktaki yerinden sökülmüş bir çöp kovası üzerinde ağaca asılmış durumda bulundu. Polis ekipleri Mesut Ş.'nin ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırmaya başladı. Mesut Ş.'nin cesedi incelenmek üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Mesut Ş.'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu, eşi ve çocuklarından ayrı olduğu, bu konuda psikolojik sorunları bulunduğu. geçe nafüa ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...