Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul için fırtına uyarısı yapıldı! İstanbul 9 Aralık Hava Durumu | Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Düzenleyen:
İstanbul için fırtına uyarısı yapıldı! İstanbul 9 Aralık Hava Durumu | Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

YAŞAM Haberleri

İstanbul için 9 Aralık Cumartesi günü fırtına uyarısı yapıldı. İstanbul, yarına fırtınalı bir günde güne merhaba diyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Marmara Bölgesi ve İstanbul'da cumartesi günü 'fırtına' şeklinde esmesi beklenen lodos etkili olacak. İşte 9 Aralık hava durumu ile ilgili detaylar...

İstanbul 9 Aralık hava durumu, hava bugün nasıl olacak, İstanbul için fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika gelen habere göre; 9 Aralık Cumartesi günü İstanbul, fırtınalı bir güne uyanacak. Hafta sonu dışarı çıkmak isteyenler için Meteoroloji, sıkı giyinmekte fayda var. Zira, Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; yarın için İstanbul'da havanın baya sert geçeceği aktarıldı. İşte 9 Aralık İstanbul hava durumu bilgileri...

Meteoroloji hafta sonu İstanbul'da fırtına beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  "Rüzgarın Marmara Bölgesi ve İstanbul'da yarın sabah saatlerinden sonra kuvvetini arttırarak güney ve güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli (40-60 km/saat);  gece saatlerinden sonra ise yer yer fırtına şeklinde (60-90 km/saat) esmesi beklenmektedir" denildi. 

Rüzgarın pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklendiği kaydedilirken kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...