Sağanak yağış geliyor | 11 Aralık Hava Durumu

Düzenleyen:
Sağanak yağış geliyor | 11 Aralık Hava Durumu

YAŞAM Haberleri

11 Aralık hava durumu ile ilgili merak ettikleriniz burada. Geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren kar yağışı yerini yağmura bırakıyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Samsun, Tokat, Ordu, Sivas ve Erzincan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; kıyı kesimler ile Tokat çevrelerinde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığıdoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz'de zaman zaman kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 12 
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 15 
İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18 
Bursa: Parçalı ve az bulutlu 17 
Adana: Parçalı ve az bulutlu 19 
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 19 
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu 15 
Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 12 
Erzurum: Parçalı, kuzeyi çok bulutlu -4 
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 13 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...