Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da resmi belgede sahtecilik yapan 6 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
Ankara'da resmi belgede sahtecilik yapan 6 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, bazı hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde görevli doktorlar adına belgede sahtecilik yapan, sağlık sektöründe görevli 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan dosya kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele ekiplerince bazı hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde görevli olan doktorlar adına hazırlanmış, kaşeler ve imzalar taklit edilerek düzenlenen sahte raporlar ve reçeteler ile piyasa değeri yüksek ilaçlar ve hasta bezi alarak, ‘Resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık’ olayını gerçekleştirdiği tespit edilen sağlık sektöründe görevli 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Kamunun 20 milyon lira zarara uğramasına neden olduğu düşünülen olayla ilgili 3 medikal firmasında arama işlemleri devam ederken, konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve SGK müfettişlerinin incelemeleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...