Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tavuklu pilavdan zehirlenen 39 kişi hastanelik oldu

Düzenleyen:
Tavuklu  pilavdan zehirlenen 39 kişi hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'da İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de aralarında bulunduğu 39 kişi 'Kutlu Mevlut Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda dağıtılan tavuklu pilav nedeniyle zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulunda dün akşam 'Kutlu Mevlut Haftası' nedeniyle etkinlik düzenledi. Programın sonunda katılanlara bir dernek tarafından tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. Tavuklu pilav yediği belirtilen 13'ü okulun öğrencisi 39 kişi Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle başvurarak tedavi altına alındı. Bir süre hastanede tedavi gören 39 kişi daha sonra taburcu edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, pilavı yapan F.E.'nin ifadesi alınarak serbest bırakıldı. Gıda, Tarım Hayvancılık Müdürlüğü de incelenmesi için tavuklu pilavdan örnek aldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...