Şanlıurfa'da korkunç olay! Cesedini fareler kemirdi

Düzenleyen:
Şanlıurfa'da korkunç olay! Cesedini fareler kemirdi

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu. Talihsiz adamın cesedinin bir hafta boyunca fareler tarafından kemirildiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesinde yaşandı. Aynı mahallede oturan 65 yaşındaki Mustafa B., evde tek başına yaşayan babası Halil Bulak'ı (88) bir hafta boyunca göremeyince merak edip yaşadığı eve gitti. Kapıyı uzun süre çalan Mustafa B., herhangi bir cevap alamayınca komşuların da yardımıyla kilitli kapıyı zorlayarak açtıktan sonra içeri girdi. Babasını kanlar içerisinde gören Mustafa B. durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, kol, yüz ve boyun kısmından et parçaları koparılmış olan yaşlı adamın öldürülmüş olabileceği ihtimaline karşı çevrede incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerde herhangi bir cinayet izine rastlanmazken yaşlı adamın yaklaşık bir hafta önce kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği, vücudunun ise fareler tarafından kemirildiği iddia edildi. Ceset, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.Yaşlı adamın yaklaşık 20 yıl önce eşini kaybettikten sonra tek başına yaşamaya başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...