Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuvvetli yağış hava trafiğini de etkiledi

Düzenleyen:
Kuvvetli yağış hava trafiğini de etkiledi

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkması ve inmesi gereken yolcu uçaklarında gecikmeler yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı civarında etkisini artıran şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle, çok sayıda uçak havada tur artarken kalkması gereken uçaklar da gecikme yapıyor. İniş ve kalkışlarda 45 dakika ile 1 saat arasında değişen gecikmeler olabiliyor.
Bu nedenle THY 'nin Almatİ - İstanbul seferini yapan uçağı başka bir meydana yönlendirildi. Yağmur sonrası oluşan araç trafiği nedeniyle Havalimanı'ndan çıkış yapacak yolcular da, taksi ve karşılayıcılarını beklemek zorunda kaldı. Seferlerin gecikmesi nedeniyle bağlantılı uçuşlarını kaçıran yolcular otellere yerleştirildi. Bu nedenle THY'nin otel desk bankosunda uzun kuyruk oluştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...