Cesedi parka bırakılan bebeğin görüntüsü ortaya çıktı

Düzenleyen:
Cesedi parka bırakılan bebeğin görüntüsü ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te vücudunun bazı bölgelerinde kesik ve morluklar bulunan ve buz kalıbı ile birlikte 100. Yıl Parkı içerisinde bulunan bebeğin vahşice dövüldüğü ortaya çıktı.

Olayı araştırmak için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip, olayın yaşandığı bölgenin çevresinde yaptığı teknik ve fiziksel takip sonucu, ölü bulunan bebeğin ölmeden önceki görüntülerine ulaştı.Ekipler 7 Aralık akşamı Binevler Mahallesi'nde kucağındaki çocuğu döverken güvenlik kamerasına yansıyan kişinin, bebeği parka bıraktığı tahmin edilen sakallı erkek şahıs ile aynı kişi olduğunu belirledi.

 

3 KİŞİ YAKALANDI

Görüntülerdeki Suriye uyruklu Ziyad El Abdullah'ın evine yapılan operasyonda El Abdullah ile birlikte bebeğin öz annesi İhlas El Baho ve çifte yardım eden bir kişi de gözaltına alındı.

Cesedi parka bırakılan bebeğin görüntüsü ortaya çıktı

AĞLADIĞI İÇİN DÖVÜYORDU

Görüntülerde sokakta yürürken kucağında taşıdığı kız bebeği dövüp, duvara vurduğu anlar yer alırken, anne İhlas El Baho'nun da arkadan yürüdüğü görülüyor.Anne İhlas El Baho'nun görüntülerle ilgili ayrıldığı kocasından olan bebeğin, sürekli ağladığı için şu an birlikte olduğu Ziyad El Abdullah tarafından dövüldüğünü söylediği öğrenildi.

Cesedi parka bırakılan bebeğin görüntüsü ortaya çıktı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...