Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 kişilik aile sobadan çıkan dumandan zehirlendi

Düzenleyen:
3 kişilik aile sobadan çıkan dumandan zehirlendi

YAŞAM Haberleri

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde üç kişilik aile sobadan çıkan dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği olayda sobadan çıkan kıvılcımlar söndürüldü. Ev sahibi kadın ise evini komşularına emanet edip gözyaşlarıyla ambulansa bindi.

Edinilen bilgiye göre yangın Kozlu ilçesi Meşe Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre (56) Nezahat ve Hasan Ayan (60) çiftinin kızları Şennur ile ikamet ettikleri evde küçük çapta yangın meydana geldi. Sobadan çıkan kıvılcımlar nedeniyle oluşan yangına olay yerine gelen Kozlu Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Bu sırada Nezahat ve Hasan Ayan çifti sobadan çıkan dumandan etkilendi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri çifte ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa taşıdı. Komşuları ve sağlık ekipleri eşliğinde ambulansa yürüyen Nezahat Ayan, bir komşusuna evini emanet ettiğini söyleyip gözyaşlarıyla ambulansa bindi. Çiftin kızları Şennur da anne ve babasının bulunduğu ambulansa binerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen çift, ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İtfaiye ekipleri ise olayla ilgili tutanak tuttu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...