Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suç makineleri Alanya’da yakalandı

Düzenleyen:
Suç makineleri Alanya’da yakalandı

YAŞAM Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde hırsızlık, gasp gibi suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan ve birisi cezaevi firarisi 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Emrah A. (29), ile hırsızlık ve gasp gibi suçlardan hakkında 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulanan ve cezaevinden firar eden Oğuz B.’nin ilçede bulunduğu bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takip sonrası dün akşam saatlerinde harekete geçen ekipler, şüpheli Oğuz B.’yi Dinek Mevkii’ndeki bir oto galeri dükkanına yapılan baskınla yakalanırken, Emrah A. ise Keykubat Bulvarı’nda yaya haldeyken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oğuz B. ve Emrah A., Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...