Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çin'in yarışma programı Fethiye'de çekildi

Düzenleyen:
Çin'in yarışma programı Fethiye'de çekildi

YAŞAM Haberleri

Çin'in Zhejiang televizyonunun "24 saat" isimli yarışma programının çekimleri Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapıldı.

İlçe merkezindeki turistik işletmelerin yanı sıra dünyaca tanınan Babadağ, Ölüdeniz, Kayaköy, Göcek 12 Adalar gibi yerlerde çekimleri yapılan yarışma programında Çinli ünlü isimler rol aldı. Yaklaşık 200 kişilik set ekibinin görev yaptığı yarışma programının çekimleri, Üzümlü Mahallesi'nde tamamlandı. Çekimleri bölgede yaşayan vatandaşlar, meraklı gözlerle izledi. Set sorumlusu Zhou Xin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir aydır program için Fethiye'de bulunduklarını, birçok yeri gezdiklerini ve ilçeyi çok beğendiklerini söyledi.

Çekimler sırasında bölgede yaşayanların kendilerine çok sıcak davrandığını anlatan Xin, "Bu program Çin'de izlenen ilk 3 yarışma programından birisi. Bu program aracılığıyla Çin ve Türk kültürünün tanıtımını da yapıyoruz. Çekimler sırasından yöresel kıyafetler ve yemekler de gösteriliyor." dedi.
Çin'in yarışma programı Fethiye'de çekildi
Yarışmada 8 ünlü oyuncunun yer aldığını belirten Xin, gelen oyuncuların bazılarının 20 milyonluk hayran kitlesi bulunduğunu, bunun da daha iyi tanıtım yapılmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi Tercan Akçin de ekibe her anlamda yardımcı olmaya çalıştıklarını, programın yöre turizmine ve kültürlerin kaynaşmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Yarışmanın, Çin'de 2 Şubat'ta yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...