Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta kan donduran intihar vakası!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta kan donduran intihar vakası!

YAŞAM Haberleri

Beşiktaş’ta oturdukları apartmanın 6. Katındaki daireden atlayan 20 yaşındaki Hazal Akyürek hayatını kaybetti.

Olay, saat 04:00 sıralarında Beşiktaş Akat Mahallesi Gül Sokak üzerindeki 6. Gazeteciler sitesinde bulunan bir apartmanın 6. Katında meydana gelen olayda, Babaannesi ve Dedesiyle birlikte kalan Hazal Akyürek isimli üniversite öğrencisi genç kız, dairenin penceresine çıkarak kendini aşağıya bıraktı. 

Genç Kız hayatını kaybetti
Genç kızın daireden düştüğünü gören Babannesi ve Dedesi durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Genç kıza ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın hayatını kaybetmesinin ardından İzmit’te kalan ailesine haber verildi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Akyürek'in cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırılacağı öğrenildi.

15 dakika önce taksi ile geldi
Beşiktaş’ta gece saatlerinde meydana gelen olayda, oturduğu evin penceresinden atlayarak hayatını kaybeden 20 yaşındaki Hazal Akyürek’in 15 dakika önce taksi ile site önüne geldiği ve oturduğu daireye çıktıktan 15 dakika sonra intihar ettiği öğrenildi. 1,5 yıldır İstanbul’da Üniversite okuduğu ve burada Babaannesi ve Dedesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemeleri sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...