HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Esenyurt’ta soba kaynaklı patlama: 6 yaralı

Düzenleyen: /
Esenyurt’ta soba kaynaklı patlama: 6 yaralı
Esenyurt, Doğalgaz Patlaması, Haber

YAŞAM Haberleri

Esenyurt'ta bir evde soba tutuşturulurken meydana geldiği iddia edilen patlamada Suriye uyruklu 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı. Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay, akşam 22.30 sıralarında Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi 1839 Sokak'ta 6 katlı bir binanın 3’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; Suriyeli bir ailenin yaşadığı evde soba tutuşturulmaya çalışılırken patlama meydana geldi. Patlama sonucu, aynı aileden 4'ü çocuk 6 kişi yaralanırken, evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama sonucunda dairede büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, yaralananlar sağlık ekiplerince Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, patlamanın babanın sobayı tutuşturduğu sırada meydana geldiği öne sürüldü.
Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...