Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısında yangın çıktı

Düzenleyen:
Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısında yangın çıktı

YAŞAM Haberleri

Sultanbeyli'de 3 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın korkuttu. Çatıdan yükselen alevlere itfaiye ekipleri müdahale ederken, binada mahsur kalan 2 kişi ise kurtarıldı.

Yangın, Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi Eyyubi Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın çatı katında çıktı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Çıkan yangında binada mahsur kalan 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, çevrede bulunan vatandaşlar ise korku dolu gözlerle çalışmaları izledi. Çevrede bulunan bir vatandaş, "Yolda gelirken gördüm. Baktım itfaiye yolu kapatmış. Allah yardımcıları olsun. İçeride kalan 2 kişi vardı. Onları kurtardılar, ambulansa bindirdiler" dedi. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...