HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir'de bugün hayat felç oldu!

Düzenleyen:
İzmir'de bugün hayat felç oldu!
İzmir, İzmir Haberleri, Yağmur, Sel, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir’de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış hayatı felç etti. Kordon’da deniz taştı, cadde ve sokaklar su altında kaldı. İş yeri sahipleri dükkanlara dolan yağmur suyunu boşaltmaya çalışırken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

İzmir’de sabah saatlerinde şiddetli yağmur etkili oldu. Hayatı felç eden yağmur ve fırtına sebebiyle deniz taştı. Kordon boyunda bulunan dükkanlar da bu durumdan nasibini aldı. Çok sayıda iş yeri sular altında kaldı. Dükkan çalışanları, içerideki eşyaların zarar görmemesi için fırçalarla suyu boşaltmaya çalıştı. Cadde ve sokaklar da adeta göle döndü. Vatandaşların bazıları ayakkabılarının üzerine poşet geçirerek yolun karşısına geçmeye çalışırken, tedarikli olanlar yağmur botlarını giydi. Hayatı felç eden yağmur nedeniyle sokak hayvanları da zor anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri, yağmur sularının tahliyesi için çalışma başlattı. 

Hayatı felç eden yağmurdan en çok esnaf etkilendi 
İzmir’de sabah saatlerinde yaşanan şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle deniz taştı, cadde ve sokaklar göle döndü. Hayatı felç eden durumdan en çok esnaf etkilendi. İzmir’in merkez ilçesi Konak’taki Gündoğdu Meydanı, sabah saatlerinde göle döndü. Şiddetli yağış ve fırtına sebebiyle deniz taşınca adeta kara ile deniz birleşti, vatandaşlar dizlerine kadar suya battı. Kordon boyundaki iş yerleri de su içinde kaldı. Esnaf, ellerine fırçaları alıp yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla hayat normale döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...