Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli’de 241 köye ulaşım sağlanamıyor

Düzenleyen:
Tunceli’de 241 köye ulaşım sağlanamıyor

YAŞAM Haberleri

Tunceli’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 241 köye ulaşım sağlanamıyor. Açılan köy yollarının bazılarının, kar yağışı nedeniyle yeniden kapandığı öğrenildi.

Türkiye genelinde çok sayıda kentte olduğu gibi Tunceli'de de kar yağışı 2 gündür aralıklarla devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle merkeze bağlı 42, ilçelerden Çemişgezek’te 6, Hozat’ta 21, Mazgirt’te 51, Nazımiye’de 21, Ovacık’ta 32, Pertek’te 27 ve Pülümür’de 41 olmak üzere toplam 241 köye ulaşım sağlanamıyor. Dün kar yağışı nedeniyle kapanan Tunceli-Erzincan yolu, ekiplerin çalışması ile tekrardan ulaşıma açıldı. Kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle, yoldan kontrollü geçiş yapıldığı öğrenildi. 

Kent merkezinde ise belediye ekiplerinin çalışması ile tüm yollar açılırken, ekipler kaldırımları da temizledi. 
Köy yollarının açılması için önceden hazır edilen İl Özel İdaresine bağlı ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı. Açılan bazı köy yollarının kar yağışının belirli aralıklarla devam etmesi nedeniyle tekrar ulaşıma kapandığı bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...