HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dün yakalanmıştı! 280 kapsül Kobra zehrinin piyasa değeri...

Düzenleyen: /
Dün yakalanmıştı! 280 kapsül Kobra zehrinin piyasa değeri...
Elâzığ, Kobra Zehri, Haber

YAŞAM Haberleri

Elâzığ'da polisin düzenlediği operasyonda ele geçirilen 280 kapsül kobra yılanı zehrinin piyasa değerinin 17 milyon lira olduğu belirlendi

Elâzığ'da bir otomobile düzenlenen operasyonda ele geçirilen 280 kapsül kobra yılanı zehrinin piyasa değerinin 17 milyon lira olduğu öğrenildi. Ele geçirilen zehrin dünyada en pahalı sıvılar arasında yer aldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kente kobra yılan zehri getirileceği bilgisini aldı. Ekipler bunun üzerine çalışma başlattı. Çalışmalar neticesinde belirlenen bir otomobile merkez Hilalkent Mahallesi’nde operasyon düzenlendi. Operasyonda araçta 280 kapsül kobra yılanının zehri ele geçirildi.Yapılan incelemelerde 280 kapsül kobra zehrinin piyasa değerinin 17 milyon lira olduğu ortaya çıktı.Öte yandan, gözaltına alınan 2 şüpheli ile ilgili işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Kobra zehri nerede kullanılıyor? 

Dünyanın en pahalı ikinci sıvısı olarak bilinen kobra zehrinin bir insanı kısa sürede öldürebildiği bilinirken, sağlık, kimyasal silahların ayrıştırılması, doping ve kozmetik sektöründe kullanıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...