HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Polislere FETÖ'den önce hapis sonra tahliye

Düzenleyen: /
Polislere FETÖ'den önce hapis sonra tahliye
Samsun, FETÖ, Haber

YAŞAM Haberleri

​Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında yargılanan polisler 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılırken, 1 polis ise Pişmanlık Yasası'ndan yaralanarak 1 yıl 6 ay 22 gün ceza alıp cezası ertelendi.

Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen FETÖ davasında Vezirköprü ilçesinde görev yapan polislerin bugün yargılanmaları sona erdi. Gazetecilerin duruşma salonuna alınmadığı davada tutuklu olarak yargılanan polisler Ali Ö. ve Rıza Y., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyelerine karar verildi. Tutuksuz olarak yargılanan polis memuru Fatih Bakır ise Etkin Pişmanlık Yasası'ndan yararlanarak 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılıp cezası Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması'na karar verilip ertelendi. 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...