HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beyoğlu’nda tarihî binada çökme meydana geldi

Düzenleyen: /
Beyoğlu’nda tarihî binada çökme meydana geldi
Beyoğlu, Yangın, Tarihî Binada Çökme , Haber

YAŞAM Haberleri

​Beyoğlu’nda tarihî metruk bir binada çökme meydana geldi. Binada kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi.

Olay, 20.00 sıralarında Beyoğlu Bedrettin Mahallesi Ayni Alibaba Sokağında bulunan bir tarihi metruk binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı tarihi binada bilinmeyen bir nedenden dolayı çökme meydana geldi. Binanın bir kısmının çöktüğünü görenler durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı. Binanın çökmesi sırasında kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi.

Çevredeki binalar boşaltıldı

Binanın geriye kalan kısmının çökmesine karşın çevredeki binalar boşaltılmaya başlandı. Yarın yapılacak incelemelerin ardından binanın yıkılıp yıkılmayacağına karar verilecek.
Binanın önünden çökmeden önce geçtiğini belirten Emre Çevik, “Az önce kardeşimle bakkaldan geliyordum. Bina sabah zaten yamuk duruyordu. Benle kardeşim geçtikten 2, 3 dakika sonra patırtı, gürültü sesleri geldi. Hemen koştuk buraya. Bizim üstümüze de yıkılabilirdi” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...